USB Keyboard

usb midi keyboard

Een USB MIDI keyboard is een type van elektronisch muziekinstrument dat gebruik maakt van een USB-aansluiting om verbinding te maken met een computer of een ander apparaat. Het is een soort van externe controller die kan worden gebruikt om digitale muziek te maken of om MIDI-signalen naar andere muziekinstrumenten of -apparaten te sturen. Dit type van keyboard is populair onder muzikanten en producers omdat het een eenvoudige en flexibele manier biedt om digitale muziek te creëren en te bewerken. Bovendien kan een USB MIDI keyboard ook worden gebruikt om bestaande digitale muziek te spelen en te controleren met behulp van de toetsen en knoppen op het apparaat.

Vind hier een selectie van de meest populaire usb / midi keyboards. Verschillende merken en prijsklassen, van verschillende verkopers!

Samson Graphite 49 USB MIDI Keyboard Controller

259,00
Gear4music.nl
as of 21 mei 2024 10:48 pm

Uitgebreide controle en krachtig maatwerk. De Samson Graphite 49 USB MIDI Keyboard Controller is de perfecte keuze voor productie en uitvoering. Of je nu op het podium staat of in de studio de 49 semi-aanslag gevoelige toetsen geven je instrumentachtige speelbaarheid voor responsieve en expressieve optredens. Realistisch slagwerk. Direct binnen handbereik. De Graphite 49 heeft vier snelheidsgevoelige triggers pads perfect voor het triggeren van drums en one-shot-samples. Met aftertouch aan boord heb je aanpasbare controle over een verscheidenheid aan effecten en parameters. Totale controle over uw DAW. Deze krachtige controller is uitgerust met een uitgebreide selectie van programmeerbare bedieningselementen die kunnen worden aangepast en aangepast via het grote LCD-display. U kunt hem eenvoudig aansluiten via USB MIDI OUT en een sustainpedaal. U zult in staat zijn om precies te presteren zoals u dat wilt.

Samson Carbon 49 USB MIDI Keyboard Controller

120,00
Gear4music.nl
as of 21 mei 2024 10:48 pm

Creëer. Aanpassen. Uitvoeren. Het Samson Carbon 49 USB Midi Controller Keyboard maakt productie en prestaties toegankelijk voor iedereen. Van klassieke synthesizergeluiden tot orkestrale begeleidingen je hebt de volledige controle over elk geluid. Dankzij een snelheidsgevoelig semi-gewogen keyboard voelt het spelen natuurlijk realistisch en expressief aan. Kracht en draagbaarheid gecombineerd. Ga overal aan de slag dankzij de USB-busvoeding. Het enige wat je nodig hebt is een iPad laptop en een ruimte om te presteren. Ontgrendel uw creativiteit met 14 besturingsparameters. Pas uw geluid aan met octaaf transponeer en modulatie of neem de controle over uw muzieksoftware met de toewijsbare data-encoder en volumeregelaar. Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar je hand uit te steken en het te pakken. Klaar voor elke gelegenheid. Het aansluiten van uw iPad is eenvoudig met de geïntegreerde standaard en USB-aansluiting. Of u nu thuis bent op het podium of in de studio u hebt geen buitensporige apparatuur nodig om te beginnen met optredens. De Carbon 49 wordt geleverd met alles wat u nodig hebt inclusief Komplete Elements-software met meer dan 1000 geluiden.

Samson Carbon 61 USB Midi Controller Keyboard

179,00
Gear4music.nl
as of 21 mei 2024 10:48 pm

Creëer. Aanpassen. Uitvoeren. Het Samson Carbon 61 USB Midi Controller Keyboard maakt productie en prestaties toegankelijk voor iedereen. Van klassieke synthesizergeluiden tot orkestrale begeleidingen je hebt de volledige controle over elk geluid. Dankzij een snelheidsgevoelig semi-gewogen keyboard voelt het spelen natuurlijk realistisch en expressief aan. Kracht en draagbaarheid gecombineerd. Ga overal aan de slag dankzij de USB-busvoeding. Het enige wat je nodig hebt is een iPad laptop en een ruimte om te presteren. Ontgrendel uw creativiteit met 14 besturingsparameters. Pas uw geluid aan met octaaf transponeer en modulatie of neem de controle over uw muzieksoftware met de toewijsbare data-encoder en volumeregelaar. Alles is mogelijk. Je hoeft alleen maar je hand uit te steken en het te pakken. Klaar voor elke gelegenheid. Het aansluiten van uw iPad is eenvoudig met de geïntegreerde standaard en USB-aansluiting. Of u nu thuis bent op het podium of in de studio u hebt geen buitensporige apparatuur nodig om te beginnen met optredens. De Carbon 61 wordt geleverd met alles wat je nodig hebt inclusief Komplete Elements-software met meer dan 1000 geluiden.

Akai Professional MPK261 MIDI Controller Keyboard

569,00
Gear4music.nl
as of 21 mei 2024 10:48 pm

De Akai MPK261 MIDI Keyboard Controller is voorzien van semi-aanslag gevoelige toetsen waardoor je meer controle hebt over de snelheid en de geluiden die je produceert. De MPK261 wordt ook geleverd met RGB-achtergrondverlichting snelheidsgevoelige trigger pads afgeleid van de MPC Renaissance 8 toewijsbare bedieningsknoppen de mogelijkheid om QWERTY-stijl commandos te sturen met behulp van soft-controls en geavanceerde muziekproductiesoftwaretitels waaronder Ableton Live Lite en MPC Essentials.

Akai Professional MPK225 MIDI Controller Keyboard

304,00
Gear4music.nl
as of 21 mei 2024 10:48 pm

De Akai MPK225 MIDI Keyboard Controller is voorzien van semi-aanslag gevoelige toetsen waardoor je meer controle hebt over de snelheid en de geluiden die je produceert RGB-achtergrondverlichting snelheidsgevoelige trigger pads afgeleid van de MPC Renaissance en 8 toewijsbare regelknoppen. De MPK225 geeft u ook de mogelijkheid om QWERTY-stijl commandos te sturen met behulp van soft-controls en geavanceerde muziekproductiesoftwaretitels waaronder Ableton Live Lite en MPC Essentials.

Native Instruments Komplete Kontrol S49 MK2

398,00
Thomann.de
as of 25 mei 2024 10:08 am

Native Instruments Komplete Kontrol S49 MK2, Native Instruments Keyboard Controller, Voor al uw virtuele instrumenten, Fatar-toetsenbord met aftertouch en 49 semi-verzwaarde toetsen, Ergonomische pitch- en mod-Wheels plus Touchstrip, Pre-geconfigureerde mapping voor alle Komplete instrumenten evenals honderden NCP-compatibele (Native Kontrol Standard) instrumenten van toonaangevende derden, Volledige VSTi-ondersteuning, Tag-gebaseerd Preset-Browing: snel zoeken naar geluiden en deze onmiddellijk beluisteren, Twee kleurendisplays met hoge resolutie voor Browing, Sound-Tweaking en nog veel meer, Light Guide: RGB-lampjes boven elke knop geven drumcellen, Key-Switches, akkoorden, toetsen en meer aan, Smart Play: erken de sleutels en omkeringen met de Light Guide, speel akkoorden en arpeggio's met behulp van individuele toetsen of de speel de toonsoorten uitsluitend met witte toetsen, Naadloze integratie met de MASCHINE hardware / software, Intuïtieve bediening van Logic Pro X, Ableton Live en GarageBand, Twee vrij toewijsbare ingangen voor voetpedalen, MIDI In / Out, Spanningsvoorziening via USB 2.0, Registreer uw hardware om de Komplete KONTROL software en Komplete 11 SELECT gratis te downloaden (elf hoogwaardige software-instrumenten en effecten: Massive, Monark, The Gentleman, Drumlab, Reaktor Prism, Scarbee Mark I, Retro Machines, Vintage Organs, West Africa, Solid Bus Comp, en Replica), Crossgrade-capabel naar Komplete 11 of Komplete 11 Ultimate, Systeemvereisten: Mac OS X 10.11 of MacOS 10.12 (Intel Core 2 Duo), Windows 7 of hoger (Intel Core 2 Duo of AMD Athlon 64 X2), internetverbinding en een videokaart met ondersteuning voor OpenGL 2.1 of hoger (voor het downloaden en activeren van de software), 4GB RAM (voor grote KONTAKT-instrumenten is 6 GB aanbevolen), USB 2.0 of hoger (kabel meegeleverd)

Native Instruments Komplete Kontrol S61 MK2

479,00
Thomann.de
as of 25 mei 2024 10:08 am

Native Instruments Komplete Kontrol S61 MK2, Keyboard-Controller, Voor alle virtuele instrumenten, Fatar-toetsenbord met aftertouch en 61 semi-gewogen toetsen, Ergonomische Pitch- en Mod-Wheels plus Touch-Strip, Voorgeconfigureerde mapping voor alle KOMPLETE-instrumenten en honderden NKS (Native Kontrol Standard) compatibele instrumenten van de belangrijkste fabrikanten, complete VSTi-ondersteuning, Tag-gebaseerde preset-browsing: sounds snel vinden en voorbeluisteren, Twee hoge-resolutie kleurendisplays voor browsen, sound-tweaking en meer, Light Guide: RGB-lampjes boven elke toets geven drum cells, Key-Switches, akkoorden, toetsen en meer aan, Smart Play: Detecteer toetsen en inversies met de Light Guide, speel akkoordprogressies en arpeggio's met een enkele toets of kies een witte toets om een schaal te spelen, Perfecte integratie met MASCHINE-hardware/software, Intuïtieve controle van Logic Pro X, Ableton Live en GarageBand, Twee aanwijsbare ingangen voor voetpedalen, MIDI In/Uit, Stroomvoorziening via USB 2.0, Afmetingen (BxHxD): 1006 x 84 x 297 mm, Gewicht: 6,55 kg, Registreer uw hardware om de KOMPLETE KONTROL-software en KOMPLETE SELECT gratis te downloaden (11 hoogwaardige software-instrumenten en effecten: Massive, Monark, The Gentleman, Drumlab, Reaktor Prism, Scarbee Mark I, Retro Machines, Vintage Organs, West Africa, Solid Bus Comp, en Replica)@+, Systeemvereisten:@+, Mac OS X 10.11 of macOS 10.12 (Intel Core 2 Duo), Windows 7 of later (Intel Core 2 Duo of AMD Athlon 64 X2), Internetverbinding en grafische kaart die OpenGL 2.1 of hoger ondersteunt vereist (alleen voor het downloaden en activeren van software), 4 GB RAM (6 GB wordt aanbevolen voor grote KONTAKT instrumenten), USB 2.0 of hoger (kabel inbegrepen)

Native Instruments Komplete Kontrol S88 MK2

798,00
Thomann.de
as of 25 mei 2024 10:08 am

Native Instruments Komplete Kontrol S88 MK2, Native Instruments Controller Keyboard, Op NI Komplete afgestemd, Volledig gewogen Fatar-toetsenbord met hameractie met 88 toetsen, Pitch en mod wielen plus touchstrip, Voorgeconfigureerde Mapping voor alle KOMPLETE-instrumenten evenals honderden NKS-compatibele (Native Kontrol Standard) -instrumenten van toonaangevende externe leveranciers, Volledige VSTi-ondersteuning, Tag-gebaseerde Preset-Browsing: snel zoeken naar geluiden en deze onmiddellijk beluisteren, Twee kleurendisplays met hoge resolutie, 4D push-encoder, Light Guide: RGB-lampjes boven elke knop geven drumcellen, Key-Switches, akkoorden, toonsoorten en meer aan, Smart Play: herken sleutels en inversies met de Light Guide, Naadloze integratie met de MASCHINE hardware / software, Intuïtieve bediening van Logic Pro X, Ableton Live, Garage Band, Cubase en Nuendo, Twee vrij toewijsbare ingangen voor voetpedalen, MIDI In / Out, Afmetingen: 1390 x 346 x 115 mm, Gewicht: 13,2 kg, Inclusief KOMPLETE Select

Native Instruments Komplete Kontrol A25

139,00
Thomann.de
as of 25 mei 2024 10:08 am

Native Instruments Komplete Kontrol A25, Compact Controller Keyboard, Nieuw ontwikkeld semi-gewogen keyboard met 25 toetsen, OLED-display, 8 Aanraakgevoelige draaiknoppen, Pitch en mod wheels, 4D push encoders, Smart Play, Maschine Integration, Bediening van Logic ProX, Ableton Live, Garage Band, Pro Tools (vanaf 10-2021), Cubase en Nuendo, Stroomvoorziening via USB, 6,3 mm Voetpedaalingang, USB-poort, Afmetingen: 488 x 257 x 89 mm, Gewicht: 2,4 kg@+*Incl. Komplete-instrumenten en FX:*@+@+, The Gentleman, Monark, Scarbee Mark I, Reaktor Prism, Reaktor Blocks Wired, Reaktor 6 Player, Kontakt 6 Player, Guitar Rig 5 Player, Komplete Kontrol Software, Maschine Essential

Native Instruments Komplete Kontrol A49

179,00
Thomann.de
as of 25 mei 2024 10:08 am

Native Instruments Komplete Kontrol A49, Compact Controller Keyboard, Nieuw ontwikkeld semi-gewogen keyboard met 49 toetsen, OLED-display, 8 Aanraakgevoelige draaiknoppen, Pitch en mod wheels, 4D push encoders, Smart Play, Maschine Integration, Bediening van Logic ProX, Ableton Live, Garage Band, Pro Tools (vanaf 10-2021), Cubase en Nuendo, Stroomvoorziening via USB, 6,3 mm Voetpedaalingang, USB-poort, Afmetingen: 820 x 257 x 89 mm, Gewicht: 4,0 kg@+*Incl. Komplete-instrumenten en FX:*@+@+, The Gentleman, Monark, Scarbee Mark I, Reaktor Prism, Reaktor Blocks Wired, Reaktor 6 Player, Kontakt 6 Player, Guitar Rig 5 Player, Komplete Kontrol Software, Maschine Essential

iCON i-Keyboard 4 USB 2.0 Midi controller

99,00
Tonecontrol.nl
as of 25 mei 2024 11:57 pm

Op zoek naar een knap 37 toetsen tellend USB keyboard met alle basismogelijkheden om een DAW te besturen? Icon maakt het wederom mogelijk tegen een strakke prijs met deze i-Keyboard 4.

icon iKeyboard 4 Mini MIDI-controller

83,99
Conrad.nl
as of 25 mei 2024 11:57 pm

Het icoon iKeyboard Mini is het meest compacte keyboard de iCon Keyboard-serie. Het iKeyboard 4 Mini bevat 37 toetsen en extra besturingsmogelijkheden bieden, een jog wheel voor nog meer flexibiliteit...

Alesis Q49 MKII

87,00
Tonecontrol.nl
as of 25 mei 2024 11:57 pm

De nieuwe Alesis Q49 MKII, zeker hét MIDI-keyboard voor jou!

Alesis V61 MKII

159,00
Tonecontrol.nl
as of 25 mei 2024 11:57 pm

Wanneer je op zoek bent naar een Midi keyboard dat een groot genoeg keyboard heeft om zonder problemen te kunnen spelen, maar zonder al te veel toeters en bellen, dan zit je met de Alesis V61 MKII goed!

Arturia MiniLab MK2

99,00
Tonecontrol.nl
as of 25 mei 2024 11:57 pm

Het perfecte compacte MIDI keyboard voor in de studio, op het podium of op reis: de Arturia MiniLab MK2. Dit keyboard is nog verder verbeterd ten opzichte van de Arturia MiniLab MK1.

Midiplus AKM320 MIDI keyboard, zwart

56,00
Bax-shop.nl
as of 25 mei 2024 11:57 pm

De Midiplus AKM320 is een compact MIDI keyboard met 32 snelheidsgevoelige minitoetsen. Hij beschikt over alle basisbenodigdheden om op een creatieve manier te produceren. Zo beschikt hij over een pitch en modulatiewiel aan de linkerzijde van het keyboard. Transponeren en snel van octaaf wisselen kan met een druk op de knop. Hij heeft een ingebouwde interface, je kan hem dus direct gebruiken in combinatie met je DAW, simpele plug and play. Extra expressie nodig? Hij heeft een input voor een sustain pedaal aan de achterzijde. De ideale tool voor zowel de studio als live. Wordt gevoed via USB.