Skip to content

Drumschool Baarn

This is a custom theme.
Bedrijfsnaam:
Drumschool Baarn
Branche:
Korte omschrijving:
Drumschool in Baarn
Uitgebreide omschrijving:

Drumschoolbaarn is opgezet door drummer Marcel Sapthu. Na jarenlang op een muziekschool drum- en bandles gegeven te hebben, besloot hij in 2009 om zelf een drumles-praktijk op te zetten. De lessen worden gegeven in zijn geïsoleerde studio aan huis, in een rustige woonwijk in Baarn.
Zijn jarenlange les-ervaring en sympathieke persoonlijkheid, maken hem tot een creatieve en flexibele leraar. Jong en oud hebben met veel plezier en toewijding van zjin expertise mogen genieten.
Elke drum-leerling heeft een eigen niveau en karakter. Dat maakt lesgeven nou zo uitdagend en verfrissend. Iedereen beleeft muziek op zijn of haar eigen manier. Of de leerling nu hoogbegaafd is,  sociaal of verstandelijk beperkt is, állemaal kunnen zij plezier hebben in drummen.
Naast individuele/duo-lessen en workshops, geeft Marcel ook aanvullende piano-, gitaar- en basgitaarles. Een drummer die meerdere instrumenten kan bespelen, zal zich in een bandje makkelijker kunnen inleven in andere muzikanten, en begrijpen wat de andere bandleden precies doen.
Er wordt overdag en ‘s avonds les gegeven van maandag tot en met zaterdag.

Website URL:
Telefoonnummer:
0356668862
Plaatsnaam:
Baarn
error: Content is beschermd!